Welkom bij audiobox! Het adres voor betaalbare verhuur van licht & geluid in de Randstad! Elk feest een gegarandeerd succes!

Verhuur professionele
Audio/Lighting

Wij bezorgen in de regio's groot Amsterdam, 't Gooi en Almere gratis!Emoji Bezorgen: Alkmaar: +12,50 Almere: gratis Amersfoort: +17,50  Amsterdam: gratis, Breukelen: gratis Den Haag: +20,- 't Gooi: gratis Gouda: +20,- Haarlem: gratis Hoofddorp: gratis 't Gooi: gratis Leiden: +12,50 Purmerend: gratis Utrecht: +12,50  Rotterdam: +25,-

Borg / Diefstal

Om onze tarieven laag te houden hebben wij een strikt beleid om diefstal te voorkomen. Wij hebben onze apparatuur hierom gemerkt en o.a. voorzien van GPS-trackers. Na plaatsing is het dus niet mogelijk om de apparatuur (zonder overleg) te verplaatsen naar een andere locatie. Bij (poging tot) diefstal schakelen wij altijd de politie in. Wij vragen een borgsom, waarvan de hoogte afhankelijk is van het gehuurde materiaal. Tevens halen wij de apparatuur altijd aan het einde van uw feest/evenement weer op! Wij behouden ons het recht voor om van een verhuur af te zien. U bent zelf verantwoordelijk voor het gehuurde materiaal, schade aan de apparatuur wordt op de huurder verhaald. 

Borgstelling voor verhuur:

* inleveren paspoort/ID-kaart of rijbewijs en
* borgsom (hoogte afhankelijk van het gehuurde)